619 010 160 · 609 570 999 info@biomassacotrans.cat

Sostenibilitat

Alternatives de consum més responsables
CONTACTAR

Cotrans des de 2008

L’any 2008  va néixer Cotrans Juneda, una petita empresa dedicada als transports, a la població garriguenca de Juneda, a la província de Lleida.

Cotrans Juneda, després d’iniciar-se com a una empresa familiar de transports va anar creixent, fins que l’any 2011 va començar a especialitzar-se en la compra-venta i transports de biomassa. Així, l’any 2011 l’empresa es va traslladar a Torregrossa, a la comarca del Pla d’Urgell, amb el nom de Biomassa Cotrans,

Aquest canvi li va aportar una situació privilegiada des del punt de vista logístic, convertint-se, amb el pas dels anys, en una de les empreses de referència en el seu sector. Sempre, amb la missió d’oferir als seus clients un servei d’alta qualitat i a un preu competitiu.

A més, al llarg de la seva trajectòria s’ha anat especialitzant en la comercialització de subproductes per a granges avícoles, fet que li ha permès un augment de la seva visualització arreu de la plana de Lleida.

Gràcies a la seva professionalitat, Biomassa Cotrans pretén donar sempre molt bona resposta al als clients, sempre apostant per la millor qualitat del producte.

El servei de proximitat i personalitzat amb el que treballa, li ha permès posicionar-se en una posició distingida en tant sols 15 anys de trajectòria.

Missió

Biomassa Cotrans té la missió de distribuir productes de la millor qualitat possible que satisfaci les necessitats i expectatives dels clients, sempre a un preu competitiu al mercat actual. A més de millorar contínuament en el servei de transport com el tracte amb el client.

 

Visió:

Ser una empres líder i competitiva al sector, sobretot en tota la província de Lleida i voltants.

 

 

Valors:

  • Ètica amb l’entorn i el medi ambient.
  • Compromís amb les parts interessades
  • Qualitat en el producte i el servei
  • Servei al client eficaç i eficient
  • Preus competitius.